Software assurance

Programvaruprenumeration och Support

Få programvaruuppdateringar, teknisk support och mycket mer med Mitel Software Assurance och Com2Com Support

Software Assurance och support rekommenderas för konder för att optimera prestandan och
värdet för derasMitel Unified communications-lösning. Den erbjuder högkvalitativ
programvarusupport,med åtkomst till programvaruuppdateringar och nya funktioner,
säkerställer att Mitel authorized partner backas upp av Mitels tekniska support.

Standard Software Assurance är Mitels kärnerbjudande för programvarusupport, vilket
inkluderar åtkomst till nya programvarupubliceringar, uppdateringar, tekniska supporttjänster
under normala kontorstider och online-kunskapsdatabas.

Kontakta oss

com2com

Klockartorpsgatan 16
723 44 Västerås

Maila oss!